Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

14 Mayıs 2009 Perşembe

Günlük kozmik beden temizliği programı

06:00- 08:00 Lavman uygulaması
08:00-09:00 Yürüyüş ve egzersiz
09:00-10:00 Kahvaltı
10:00-12:00 Serbest zaman
12:00-14:00Öğle yemeği ve öğle uykusu (kaylule)
14:00-19:00 Serbest zaman
19:00-20:00 Lavman
20:00-21:00 Akşam yemeği
21:00-23:00 Serbest zaman
23:00 Gece içeceği ve yatış

Sıkma sebze suyu malzemesi: 500 gram (2 bardak) sebze suyu çıkması için % 40 havuç, % 40 kırmızı pancar, % 5 lahana, % 5 ıspanak, % 5 karaturp, % 5 tere. Karışımın içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı konulacak.

NOT: Mide rahatsızlığı olanlar lahananın miktarını azaltabilirler. Karışım beden ısısında olup, asla soğuk içilmemelidir. Bu nedenle içine arzu edilirse az miktarda sıcak su eklenebilir.

Lavman uygulaması günümüze kadar gelen en eski ve en etkili kalın bağırsağı temizleme yöntemidir. Aynı zamanda sadece kalın bağırsağı değil, insan vücudunu da temizleyen bir yöntemdir. Bağırsakları rahatlatmak, dışkının dışarı çıkmasını sağlamak için rektumdan kolona sıvı verilir.

NOT:
Lavman uygulaması günde 1 kere yapılabilir. Çalışanlar sabah yada akşam saatlerinden kendileri için hangisi uygun olursa, o saatte yapmayı tercih edebilirler.

Akşam yemeği mönüsü
Sebzeli yulaf çorbası
Soğanlı, sarımsaklı, havuçlu ve patatesli kereviz yemeği
Yeşillikler (Marul, roka, tere ve maydanoz)
1 adet elma yada kivi

Öğle yemeği mönüsü
Brokoli çorbası
Barbunya pilaki
Yoğurt (Az miktarda)
Yeşillikler (Marul, roka, tere ve maydanoz)
Yeşil zeytin

17:00 Beş çay saati (ikindi içeceği)
Yeşil çay, kekik çayı, ıhlamur, kuşburnu, nane gibi bitki çaylarının yanında, üçüncü günden itibaren günde 1 avucu geçmeyecek şekilde hurma, ceviz, badem, fındık ve çekirdekli kuru üzüm tüketilebilir.

NOT:
Beden temizliğinin 4. günü gece içeceği olarak üzüm ve incir karışımı hoşaf; 5. günü kayısı ve armut hoşafı; 6. gününde tatlı kabağın çiğden suyu sıkılıp içilebilir.

Gece içeceği ve yatış
Bedendeki radyasyon atımı için, 2 bardak kaynar suyun içine aktardan temin ettiğiniz 5 gram tarçın ve 2 gram kişnişi atarak 5 dakika daha kaynatıp altını kapatın. Yatmadan önce bu içeceği tüketmeniz vücudunuz için faydalı olacaktır. Tarçının kabuklu, kişnişin ise tane halinde olmasına dikkat edin.

Kozmik zeytinyağlı ıspanak kökü
Malzemeler
3 kg ıspanağın kökü
3 adet soğan
10 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
1 kök zencefil
4 adet defneyaprağı
5 dal nane
5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, şeker
2 adet limon (Soyulmuş ve kare doğranmış)

Etkili olduğu alanlar
Madeni tuzların özellikle de demirin zengin bulunduğu bir yıllık otsu bir sebzedir. İçeriğinde bol miktarda A, E, B1, B2, C, D, K vitaminleri, demir, magnezyum, fosfor ve iyot açı- sından oldukça zengin bir besin maddesidir. Bedenin mineral ihtiyacını karşılayan bir sebzedir. Kansere karşı koruyucu özelliği vardır. Karaciğeri, lenf bezlerini ve kan dolaşımını uyarır. Ispanak yemeği pişirildiği gün tüketilmesi gereken bir yemektir. Aksi olursa vücuda zarar verir. Daha geniş bilgi, Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin 'Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler' kitabında mevcuttur.

GENEL KURALLAR
* Arınma programı süresince hayvansal ürünler (et, süt, yumurta), şeker ve şekerli ürünler, konsantre ürünler, siyah çay, beyaz ekmek ve tütün kesinlikle tüketilmeyecektir.
* Her gün bedendeki sıvı kaybını önlemek için kilonuza göre 5-10 fincan arası yeşil çay, kekik çayı, ıhlamur, kuşburnu gibi bitki çaylarını balla tatlandırarak içebilirsiniz. Bal yerine tatlandırıcı olarak mürdüm eriği kurusu, gülkurusu kayısı ve kuru inciri kullanabilirsiniz.
* Serbest vakitlerde bir bardak taze sıkılmış elma, portakal, havuç, kivi ve armut suyu içebilir yada 1 adet olmak üzere meyveleri yiyebilirsiniz.
* Detoks programı boyunca Cosmic besin destek ürünlerinden Spiruluna, Zencefil, Alfa Alfa ve Soya'yı kullanmanız önerilir. Karaciğer rahatsızlıklarınız için enginar, devedikeni; immün sistemi düşük olanlar için ısırgan, ekinezya, ginseng ve reishi mantarı; af ve Behçet rahatsızlığı olanlar için kişniş; depresyon için sarı kantaron; eklem rahatsızlığı olanlar için yeşil çay, obezite; kilo sorunu olanlar için piren, kalın bağırsağı yumuşatmak ve hareketlerini hızlandırmak için hibüskus, kalp damar rahatsızlığı olanlar için alıç ve karabaş tavsiye edilir.

Hastalık belirtilerinin tespiti (1)
1- Duygusal üzüntülerle ilgili belirtiler
* Kalp çarpıntısı * Unutkanlık * Uykusuzluk * Uykunun sürekli bölünmesi * Baş dönmesi * Yüzde ani kızarıklıklar * Göz kızarıklığı * Sinirlilik ve depresyon * İlgisizlik * Endişe * Korku * Kan tükürme ve bayılma * Depresif haller, idrar tutamama, koma veya ağız ve gözlerin anormal hale gelmesine yol açan kalp krizi şeklinde ortaya çıkabilir. Eğer karaciğer, dalak, akciğer ve böbrekler duygusal üzüntüden etkilenmişse kaburga altı bölgesinde acı hissedilir. Dismenore, amenore, kemiklerde acı hissi, dizlerde güçsüzlük, anormal boşalma, iştahsızlık, karında boşluk yada doluluk hissi, ishal, ağızda acılık, acı veren yada rahatsız edici idrara çıkma ve kabızlık ortaya çıkabilir.

2- Aşırı yorgunlukla ilgili belirtiler
* Kalp beslenmesinin yetersiz olmasından dolayı ortaya çıkan uyku bozulması veya iştahsızlık. * Midede boşluk hissi * Dalak fonksiyonlarının bozulması sonucu ishal, bel bölgelerinde ve sırtta acı ve halsizlik hissi. * Baş dönmesi * Kulak çınlaması * Halsizlik * Cinsel fonksiyonlarda düşüş * Anormal boşalma * İktidarsızlık

3- Yanlış beslenmeyle ilgili belirtiler
* Fazla yemek yemek; hazımsızlığa, ekşi gaz çıkartmaya, tat duyusunu kaybetmeye, kusma ve ishale yol açabilir. * Çiğ ve soğuk yiyeceklerin aşırı tüketimi, karın bölgesinde acı hissine ve ishale yol açar. * Sıcak ve yağlı yiyeceklerin aşırı tüketilmesi sonucunda susama, kabızlık, midede acı ve boşluk yada doluluk hissi, hemoroit görülür.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi