Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

19 Mayıs 2009 Salı

Sivas'ın Saklı Cenneti Sızır şelalesi

sivasin-sakli-cenneti-sizir-selalesi
Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesinde bulunan Sızır Şelalesi, doğal güzelliğiyle görenleri adeta büyülüyor. Bahar mevsimindeki yağışlarla su seviyesi artan şelale, özellikle hafta sonları büyük ilgi görüyor.

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesinde bulunan Sızır Şelalesi, doğal güzelliğiyle görenleri adeta büyülüyor. Bahar mevsimindeki yağışlarla su seviyesi artan şelale, özellikle hafta sonları büyük ilgi görüyor.



Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sızır Şelalesi ve Sızır Alabalık Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Sivas'ın doğal güzellikler açısından önemli bir zenginliğe sahip olduğunu dile getiren Vali Dalmaz, "Sızır Şelalesi sahip olduğumuz doğal güzelliklerin en önemlilerinden birisi. Ancak Sivas olarak bu doğal güzellikten yeterince faydalanamıyoruz" dedi.



Sızır Şelalesi'nin turizme kazandırabilmesi için topyekün bir proje hazırlanması gerektiğini vurgulayan Dalmaz, "Suyun kaynağından şelaleye kadar olan alanın hazırlanacak verimli bir projeyle değerlendirilmesi gerekiyor. Sızır Şelalesi için hazırlanacak proje için yapılan masrafın, kat kat fazlasıyla bizlere geri dönüşümü olacağına inanıyorum. Su kaynağından şelalenin olduğu alana kadar rafting ve benzeri aktiviteler yapılabilir. Ancak buradaki güzellikleri sadece Sızır bilmemeli, Sivas bilmeli, Kayseri



bilmeli ve insanlarımız yazın buralara akın etmeli. Hazırlanacak proje doğrultusunda burada gerekli çevre düzenleme çalışmaları yapılırsa Sızır Şelalesi'nin Orta Anadolu'nun en güzel mesire yerlerinden biri olacağına inanıyorum" diye konuştu.



Yatırımcıları bölgeye yatırım yapmaya davet eden Vali Dalmaz, Sızır'a yatırım yapmak isteyen işletmecilere her konuda yardımcı olunacağını ifade etti.



Sızır Alabalık Tesisleri'nde de incelemelerde bulunan Vali Dalmaz, balıklara yem attı.



Sizde Beğendiğiniz e-postaları, kendi eserlerinizi veya bizimle paylaşmak istediklerinizi naturelist@gmail.com mail adresine yollayabilirsiniz..

Reklammatik'le Reklam İzle sen de kazan!

Hostinginizi Alın Bir Villa Sahibi Olun

SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan!



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi