Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

16 Mayıs 2009 Cumartesi

Yılan Yağı Nedir?

SAÇ DÖKÜLMESİNİ ONLEYEN

ve

DÖKÜLEN SAÇLARIN YERİNE YENİSİNİ ÇIKARAN

% 100 DOĞAL

YAĞDIR

Yılan yağı, mucizevi bir şekilde güçsüz ve zayıf saçları güçlendirir. Saçların daha çabuk ve hızlı uzamasını sağlar. İrsi olmayan dökülmelerde saçların yeniden çıktığı, irsi dökülmelerde önce bölgede tüylenme olduğu ve zamanla saç çıktığı gözlenmiştir.

Yılan yağı mevcut olan saçların kesinlikle dökülmesini önler. Kadın ve erkekler rahatca kullanabilirler.

Yılan yağı tamamen doğaldır. İçeriği bitkisel olarak güçlendirilmiştir.

Yılan yağı ile bakım:

Yılan Yağı, kaliteli bir saç yapısına sahip olmak isteyen herkes tarafından kullanılabilecek, günlük sık kullanıma uygun, benzersiz bir üründür. İçinde bulunan yüksek saflıktaki, saç besleyici Yılan yağı özü ile hem saçlı derinin sağlığını güçlendirir, hem de saç kalitesini arttırır. Bunun yanı sıra zengin içeriği ile saç köklerini besler, dolgunluk, hacim ve parlaklık kazandırır. Sağlıklı saç ve saç derisi için ideal ortam yaratır.

Saçı yağlandırmadan derinlemesine temizler.Saç köklerini besler, saç kalitesini arttırır. Saç tellerini çevresel zararlı faktörlere karşı korur. Kepeklenmeye karşı, patentli özel maddeler ile güçlü etki gösterir. Saç derisindeki kan dolaşımını arttırırken saç kırıklarını da onarır. Özgün içeriği ile saç tellerini nemlendirerek dolgun ve parlak olmalarını sağlar.

SAÇ DÖKÜLMESİNE DOĞAL ÇÖZÜM YILAN YAĞI

Saç dökülmesi sorun olmaktan çıkıyor. Her geçen gün doğal ilaçlkrala tedavi yöntemleri gelişiyor ve bir çok soruna da çözüm buluyor. Saç dökülmesi kadın erkek herkesin problemi. Saç dökülmeleri ırsi olduğu kadar kansızlıktan strese pek çok sebeple meydana gelebilir. Bu konularda insanlar modern tıpta çare bulamıyorlar ise alternatif tıpla doğal çözümlere yöneliyorlar.

Yılan yağı saç dökülmelerine ve zayıf saçlara birebir doğal bakım ürünü. Yılan yağı güçsüz ve zayıf olan saçları güçlendirerek daha hızlı uzamasını sağlıyor. Irsi olmayan saç dökülmelerinde saçların yeniden çıktığı , ırsi saç dökülmelerinde ise saçsız bölgede önce tüylenme meydana getirdiği ve ardından da zamanla saç çıkardığı belirtiliyor. Halihazırda mevcut olan saçların da dökülmesini engelliyor.

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM ŞEKLİ


Yılan yağı haftada en az üç gün uygulanmalı. İyi sonuç almak için aralıksız olarak 1 aylık kür uygulanması gerekiyor. Saç çıkmasını istediğiniz bölgeye parmak uçlarıyla masaj yapmak suretiyle 5-10 dakika friksiyon yapılmalı. Yapılan masajdan sonra yılan yağını saçınızda 3 saat bekletin ve saçlarınızı şampuanla yıkayın.



Sizde Beğendiğiniz e-postaları, kendi eserlerinizi veya bizimle paylaşmak istediklerinizi habertam@gmail.com mail adresine yollayabilirsiniz.. Gönderileriniz en kısa zamanda www.haberdaim.blogspot.com adresinde editörlerce incelendikten sonra onaylanıp yayınlanacaktır.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi