Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

22 Mayıs 2009 Cuma

Hidrojenle çalışan otomobiller yollarda

Artık petrole olan bağımlılık azalacak, çünkü hidrojenle çalışan otomobiller yollara çıktı. Petrolden sonra otomobiller için en önemli yakıt alternatiflerinden biri olan 'temiz ve yenilenebilir enerji' hidrojen, küresel ısınmanın her geçen gün daha da tehlikeli boyutlara ulaştığı dünyada önemli bir seçenek haline geldi.



Global krizin en çok etkilediği firmalardan olan Amerikalı Otomotiv Devi General Motors, 'Project Driveway' projesi bünyesinde hidrojenle çalışan 100'den fazla Chevrolet Equinoxes model arabayı müşterilerine teslim etti.



"Project Driveway", alanında dünyanın en büyük testi olarak nitelendiriliyor. Hidrojenle çalışan otomobilleri müşterilere teslim eden firma, kullanıcılardan gelen tepkileri ölçerek pazara girip girmeyeceğine karar verecek.



Chevrolet Equinoxes modelinde olduğu gibi egzost borusundan zararsız buhar çıkan pek çok otomobil, gelecekte üretilecek daha verimli araçlar için bir kilometre taşı niteliğinde.



Sizde Beğendiğiniz e-postaları, kendi eserlerinizi, ilanlarınızı veya bizimle paylaşmak istediklerinizi naturelist@gmail.com mail adresine yollayabilirsiniz..

Reklammatik'le Reklam İzle sen de kazan!

Hostinginizi Alın Bir Villa Sahibi Olun

İzleyen Kazanıyor

SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan!

Hz.Muhammed_Tolstoy_Gizlenen_Kitap İNDİRR



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi