Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

1 Nisan 2010 Perşembe

Türk Telekom'dan cebi aramanın en ucuz yolu kampanyası

Türk Telekom, “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu Kampanyası” ile cep telefonlarını ucuza arama imkanı sağladığını duyurdu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, kampanya kapsamında Türk Telekommüşterilerinden Ev Avantaj tarifelerine sahip olanların, tüm gün boyunca GSM yönüne yapacakları aramalar için, operatör ayrımı yapmadan, tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruşa konuşabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, bugün başlayan ve 30 Haziran 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Ev Avantaj müşterilerine, herhangi bir başvuru şartı olmaksızın, tüm gün boyunca tek arama bazında evden cep telefonunu aramanın, cep telefonundan cep telefonunu aramaktan daha ucuza geldiği kaydedildi.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Daha önce, şubat ayında iki hafta boyunca Evden Cebi Arama Kampanyası'yla, akşam 19.00'dan sabah 07.00'ye GSM yönüne aramaların dakikasını 6,5 kuruş olarak sunmuştuk. Bu dönemde GSM yönüne aramalardaki trafiğimiz yüzde 44 arttı. Müşterilerimizin gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla kampanyanın kapsamını genişleterek, bu defa Ev Avantaj müşterilerimize tüm gün boyunca GSM yönüne aramaları 6,5 kuruşa yapabilme fırsatını getiriyoruz” dedi.

Demircan, şunları ifade etti:

“Bu kampanya ile toplam iletişim harcamalarında tasarruf imkanı getiriyoruz. Artık tüm aile bireyleri GSM operatörlerinin paket bedellerini ödemek zorunda kalmadan ev telefonundan cep telefonlarını ucuza arama fırsatını yakalıyor. Cep telefonu faturaları ile aile bireylerinin cebinden tek tek, önemli miktarlarda bedeller harcanıyor. Artık bu kampanyalarımızla tek arama bazında baktığınız zaman evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor. Türk Telekom olarak müşterilerimize değer katan kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”

Açıklamada, kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmediği bildirildi.

Anadolu Ajansı



--
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi