Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

6 Nisan 2010 Salı

Samsung'dan Renkli Lazer Teknolojisi

Canlı renkler, hızlı sonuçlar ve de en önemlisi uzun vadede uygun maliyet için Samsung'un tavsiyesi.

Ofis hayatının en önemli yardımcılarından biri olan yazıcılardan en iyi sonuçları alabilmek artık daha kolay. Giderek artan yazıcı seçenekleri arasından kullanıcılar, ihtiyaçlarına en uygun teknolojiye sahip olanını seçerek en mükemmel sonuçları elde edebiliyor.

Tüketici elektroniğinin lider şirketlerinden Samsung, kullanıcılarına, mürekkep püsürtmeli yazıcılar ile karşılaştırıldığında çok daha iyi sonuç elde etmelerini sağlayan renkli lazer teknolojiye sahip yazıcılarını tavsiye ediyor.

Bir çok açıdan üstün özelliklere sahip renki lazer teknolojisi kullanan yazıcılar, özellikle ekonomik olmaları ile dikkat çekiyor. Mürekkep püskürtmeli yazıcılar çok daha yavaş yazdırırken ve yazıcıdan aldığınız verimin yüzde 10 ila 30 arası düşmesine neden olurken, renkli lazer teknolojisi, canlı renklerini uzun süre koruyan belgeler yazdırmanızı sağıyor. Kullandığı statik elektrik sayesinde belgeleriniz lekesiz yazdırılırken hata payı da en aza iniyor. Renkli lazer teknolojisine sahip yazıcılar aynı zamanda daha sessiz çalışarak ofis ortamınız için de ideal olma özelliği taşıyor.

Samsung, yazıcısından uzun süreli performans, mükemmel sonuç ve canlı renkler isteyen kullanıcılarına renkli lazer teknolojisine sahip yazıcılarını öneriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.
--
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi