Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

28 Nisan 2010 Çarşamba

Çiftçilere 500 TL Destek Verilecektir

Tarım Danışmanları ile sözleşme imzalayan çitçilere yılda bir defa olmak üzere 500 TL detek verilecek.
Alınanan Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürleğe giren 28.04.2010 tarihli 27565 sayılı resmi gazetede yayınlanarak  "Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Desteklenmesi Hakkında Karar" ile 2010 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık ücretleri ve süresi belirlendi.

Bu karar ile ülkenin Tarımsal Yayım ve Danışmanlık sisteminin çoğulcu, etkin ve verimli bir yapıya kavuşması amaçlanmıştır. Bu kapsamda Tarımsal Danışmanlık alan hizmeti alan Tarımsal İşletmelere 01.01.2010 - 31.12.2010 tarihleri arasında sabit kalmak şartı ile her işletmeye yıllık 500 TL ödeme yapılacaktır.
Açıklanan karar ile uzun zamandır merakla beklenen Tarım Danışmanları mı yoksa Tarımsal İşletmeler mi? desteklenecek sorusuda açıklığa kavuşmuş oldu. Tarım Danışmanları, Meslek Odaları ve bir çok sivil toplum örgütlü desteklenmenin Tarım Danışmanları'na yapılmasını istiyordu. Sebep olarak yeni gelişen bir sektör olan Tarımsal Danışmanlık Sisteminin desteklenmesinin gerekliliği gösteriliyordu. Mevcut destekleme modeli Tarım Danışmanlarının Tarımsal İşletmelerle güvenli ve istikrarlı bir şekilde yürütülmesi bir çok probleme neden olacağı ve sistemin gelişmesine bir fayda sağlayamacağı ayrıca suistimallere açık olacağı görüşü hakim. Uygulanan Bakanlar Kurulu hükümleri ise;



--
Google Kazançları
Google'u Kullanarak Hergün Banka Hesabına Nakit Para Akışı Otomatikleştirelebilir mi?
http://www.xticaret.com/xticaret/?11_1493
---------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi