Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

12 Nisan 2010 Pazartesi

Apple iPhone OS 4


Apple bugün iPhone'da devrim niteleği taşıyan bazı değişikliklere gitti. Bu değişiklikleri iPhone'un işletim sistemini değiştirerek yaptı. İşte karşınızda Apple iPhone 4 OS.

Yeni işletim sistemi Apple iPhone OS 4, 100'ün üzerinde yenilikle beraber geldi, işte onlardan en fazla göze batanlar:

1. Multi-Tasking (çoklu Görev): Sonunda iPhone'a çoklu görev desteği geldi. Bu özellik sayesinde oyun oynarken mail yazabilir ya da diğer işlemleri yerine getirebilirsiniz. Apple, bu özelliğin pili yormadan yedi görevi birden yürütebildiğini iddia ediyor.

2. Folders (Klasörler): Bir çok application olduğundan sürekli ekranı kaydırmaktan bıktınız mı? İşte size çözüm. Artık iPhone da klasörleme desteği bulunuyor. Bu özellik sayesinde istediğiniz uygulamaları bir klasör altında toplayabileceksiniz.

3. iBooks: Apple iPad, iPhone uygulamalarını kullanılabilir hale getirirken, iPhone'a da iPad'in özelliği ekleniyor. Tıpkı iPad'deki gibi iBook özelliği sayesinde on binlerce kitap arasından arama, satın alma ve okuma işlemleri kolayca yapılabilecek. Ayrıca iPad'deki gibi sayfalar arası geçişte çok rahat olacak.

apple iphone os 4

4. iAd: Apple, mobil reklamcılığa iPhone yardımıyla adım atıyor. Bu özellik sayesinde uygulamalar görsel ve yazılı reklamları kolayca yayınlayabilecek.

5. Mail: Apple iPhone 4 Os ile mail işlevleride basitleştirilmiş ve daha kullanışlı olmuş. Tüm e-posta hesaplarınızdaki mailleri aynı sayfada göörüp okuyabilir ve ayrıca üçüncü parti yazılımlarıda maillerinizde kullanabilirsiniz.

6. Game Center: Apple iPhone 4 OS'daki gelişmelerin bir çoğu Windows Phone 7 Serisi'nin özelliklerini anımsatıyor. Bunlardan en belirgini ise "oyun merkezi". Xbox Live'deki gibi online oyun oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınızı online olarak oyunlara davet edebileceğiniz bir platform sunulmuş.

Bu ve bir çok özelliği daha bünyesinde bulunduran Apple iPhone OS 4 ne yazık ki sadece iPhone 3GS ve iPod Touch 3. nesil cihazlarında çalışacakmış.

iPhone OS 4'ün; iPhone ve iPod Touch için bu yaz, iPad içinse sonbaharda piyasaya çıkması bekleniyor. Bu yaz piyasaya çıkarken kendisi ile beraber iPhone'un 4. nesil modelinin de gün ışığına çıkması beklentiler ve söylentiler arasında.



--
FarmVille Sırları El Kitabı
FarmVille'ye başlamak için geç kalmadınız. Tamamı legal, hilesiz sırlar sayesinde
FarmVille'nin Süperstarı olacaksınız!
http://www.xticaret.com/xticaret/?622_1493
---------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi