Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

13 Nisan 2010 Salı

2010'un en güzel arabasını gördünüzmü?

Chevrolet Camaro “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” Ödülünün sahibi oldu. Chevrolet Camaro, Türkiye’de 2011 yılında pazara sunulacak.

Chevrolet Camaro “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” yarışmasında birincilik ünvanına sahip olurken, tasarım konusundaki iddiasını bir kez daha kanıtlamış oldu. 1 Nisan 2010 Perşembe günü New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda açıklanan sonuçlara göre;Chevrolet Camaro dünyanın farklı yerlerinden beş tasarım uzmanı tarafından seçilen 4 değişik model içinde “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” ödülüne sahip oldu.

Yahoo!’ya göre, Camaro 2009’un en çok aranan aracı oldu. Camaro aynı zamanda Popular Mechanics dergisi tarafından Otomotivde Mükemmellik Ödülüne layık görüldü ve Automobile Magazine dergisi tarafından All-Star (Mükemmel) olarak değerlendirildi.

Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın konuyla ilgili şunları söyledi:

"Chevrolet Camaro modelimizi Chevrolet Türkiye olarak 2011 yılında Avrupa ülkeleri ile eşzamanlı olarak Türkiye’de satışa sunacağız. Tasarım ve performans konusunda dünyanın en özel araçlarından birisi olan Camaro, almış olduğu “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” ödülü ile bunu bize bir kez daha kanıtladı."

--
FarmVille Sırları El Kitabı
FarmVille'ye başlamak için geç kalmadınız. Tamamı legal, hilesiz sırlar sayesinde
FarmVille'nin Süperstarı olacaksınız!
http://www.xticaret.com/xticaret/?622_1493
---------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi