Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

15 Şubat 2008 Cuma

Kadınlar Bekar Kalmak İstiyor


Günümüzde erkeklerden çok kadınlar bekar kalmaya hevesleniyor. Neden mi?
Günümüzde erkeklerden çok kadınlar bekar kalmaya hevesleniyor.
"Bekarlık sultanlıktır" sözü, eskiden sadece erkekler için söylenirdi. Günümüzde ise evlenmek istemeyen kadınların sayısı çoğalmaya başladı. Bu artış sebepsiz olmamalı. Günümüzün çalışan kadınları için evlilik yaşamsal bir önem taşımıyor.
İşte size bekarlığın, kadınlar için yararları:
• Tatil dönemlerinde, evin eksikleriyle uğraşmak yerine arkadaşlarınızla geziye çıkabilirsiniz.
• Televizyonun uzaktan kumanda aleti hep sizin elinizde olur. Futbol maçı izlemek zorunda kalmazsınız.
• Evinizde canınızın istediğini yapabilirsiniz. Düzenli yaşamanız gerekmez.
• Arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi telefon sohbeti yapabilirsiniz. Saatlerce konuşmanızda bir sakınca olmaz.
• Hafta sonlarını dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz. İsterseniz, gün boyu yataktan çıkmayarak, tembelliğin tadına varırsınız.
• Kazandığınız parayı dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Hiç kimse size tutumlu olmanızı öğütlemez ve sizi para biriktirmeye zorlamaz.
• Evinizde dilediğiniz dekorasyon değişikliğini yapabilirsiniz. Kimse size karşı çıkmaz.
• Çevrenizde her zaman bir hayran grubu oluşur. Bekar olmanız, erkeklerin ilgisini çekmenizi sağlar. Kısmetiniz hep açık olur.
• Evli arkadaşlarınızdan çok daha fazla davet alırsınız. Evlilerin eğlenmeye fazla zaman ayıramayacakları düşünülür.
• Her yerde dilediğiniz gibi davranabilirsiniz. Başkalarının kurallarına uymak zorunda olmazsınız. Üstelik sizi garip davranışlarınızdan dolayı ikaz edecek kimse de olmaz.
• Her akşam iş dönüşü kan ter içinde mutfağa girmek zorunda kalmazsınız. Canınız istiyorsa yemek yapar, istemiyorsa da yapmazsınız.
• Hiç tanımadığınız kişileri annenizle babanızın yerine koyup, onlara saygı göstermek zorunda değilsiniz. Kayınvalide sorununuzun olmaması sizi rahatlatmalı.
• Her hafta alışveriş listesini alıp, markete koşturmak zorunda kalmazsınız.

7 yorum:

vurucu_emre06@hotmail.com dedi ki...

zaten bekarlık kadınlar ıcın de ıyı erkekler icin de en ıyısı beraber yasamak acık kapı bırakmak

pembenine dedi ki...

Bence bunlar, bekarlığın iyi yönleri olarak bekarlığın çekiciliğini artırabilir. Fakat kişiye göre bekarlığın veya evliliğin yararları değişkenlik gösterir. Bu değişkenlik, bayanın hayatına hakimiyetine göre biçimlenir. Hayatına hakim bir bayan evliliğin eksikliğini pek aramaz. Günümüzde kadınlar gittikçe hayata dair hakimiyetini güçlendiriyor. Erkekler olsa da olur olmasa da olurun ihtiyaçsızlığına doğru düşünülürken, pasifleşiyor. Biz bayanlar ilerliyoruz, erkekler ise yerinde sayıyor.

Anonymous dedi ki...

BİR BAYAN OLMAMA RAĞMEN YAZILANLARIN KÜLLİYEN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLEMEK ZORUNDAYIM. BU YARADILIŞ İCABIDIR, EVLENEMEYEN, ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYAN KADIN MUTSUZDUR, YALNIZDIR,GÜNÜ BİRLİK ÇIKAR İLİŞKİLERİ KADINLARI ERKEKLER GİBİ MUTLU ETMEZ, ONLARIN AŞKTAN ÇOK SEVGİYE İHTİYACI VARDIR, HELE 40 YAŞINDAN SONRA DURUM TAMAMEN ÜMİTSİZLEŞİR ÇÜNKÜ MEYDAN OKUYABİLECEKLERİ BİR ŞEYLERİ GİDEREK KALMAZ. ACI AMA GERÇEK. KABUL ETMEMEK GERÇEKLERİ DEĞİŞTİRMİYOR.

Anonymous dedi ki...

bence çok doğru bi tesbit..yanlış dien arkadaşların yaşlarının büyük olduğunu ve bekar olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek :) evlilik kadın için gönüllü kölelik bence..zamane kadınlarıda akıllı tabii..kim çekmek isterki yemek hazırmı die sorup eline sağlık bile demeden geğiren bi erkeği..

Anonymous dedi ki...

ÇOK YANLIŞ FİKİRLER BEN ÇOK AÇIK GÖRÜŞLÜ BİR İNSAN OLMAMA RAĞMEN ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYORUM.TAMAMEN TÜRK ÖRF VE ADETLERİNDEN UZAKLAŞIYOR VE AMERİKA VE BATININ MODERN KÖLELERİ OLARAK ONLARA ÖZENTİYLE YAŞIYORUZ.VE ŞUNUDA HATIRLATIYIM BU YAZIYI OKUYUP HOŞUNA GİDEN BAYANLARA HİÇBİR ERKEK 25-30 YAŞINDAKİ BİR KADINLA OLMAK YERİNE 40-45 YAŞINDAKİŞ BİR KADINLA OLMAYI TERCİH ETMEZ.

Anonymous dedi ki...

YANLIŞ DEDİM VE YAŞIM OTUZBEŞ, AYRICA EVLİYİM VE 2 ÇOCUĞUM VAR. BUNLAR NE YAZIK Kİ ÜMİTSİZ KADINLARIN ÇIĞLIKLARI. YANLIŞ DİYENLERİN YA YAŞI BÜYÜKTÜR YA DA BEKARDIR DİYEN ARKADAŞIM, O ZAMAN DOĞRU DİYENLER DE YA ÇOK ÇİRKİNDİR YA DA ASOSYALDİR. OLDU MU ŞİMDİ? KADINLAR ERKEKLERLE AYNI DEĞİL, NEDEN BUNU KABUL EDEMİYORSUNUZ? ETMESENİZ DE AYNI DEĞİLİZ. HAKLAR OLARAK AYNI OLMALIYIZ EVET AMA İHTİYAÇLAR OLARAK AYNI DEĞİLİZ.

bekar ama mantıklı dedi ki...

Analasılan bunu yazan bekar ve bekar kalmaktan hoslanan bı kadın.dusuncesı bu yonde olabılır ama duşüncesı bence yanlış ve katılmıyorum.Çok bencılce ve hayatta hersey benım ıcın dusuncesı hakım.Kendisine evliligin guzel yönlerini görmesini tavsiye ederim.by

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...