Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

8 Eylül 2009 Salı

3D Resimleri Duvarlara İşleyen Sanatçı Trompe Loeil

Resim yapmak büyük beceri, bilgi, tecrübe ve eğitim ister. 3d resim yapmak ise apayrı bir yetenek ve zeka ister. 3d resim yapan sıradışı ressam Trompe Loeil duvarlara yapmış olduğu resimlerle gerçek duvar ve duvarın yanına yapmış olduğu resmi ayırmak nerede ise imkansız. Resime koymuş olduğu figürlerin orada ne işi var acaba diye sormasanız kendinize resmin gerçekliğini tartışmaya açamıyorsunuz. Gerçekten usta ellerin marifetleri bunlar isterseniz bakalım bu ilginç sanat eserlerine;

Trick-of-the-Eye Amazing Paintings Trompe Loeil


Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Main Street, Los Gatos, California. Burada duran kadın harabe haline dönmüş binaya bakarken duvarın (resmin) bir parçası olarak görülmüyor aslında. Ama kadında resimin diğer figürleri gibi gerçek değil.


Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Kaliforniya Eyalet Üniversitesi, Chico, California. Aslında bu yıkık gibi duran duvarda içerisindeki sütünlarda yok sadece boyadan ibaret hepsi. Ama gerçek binayla birbirini nasılda tamamlıyor değilmi.


Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Honolulu, Hawaii. Bu duvarın planlanması ve stüdyo çalışmaları sekiz ay sürdü. Bu çalışma için 11 sanatçı ter döktü.


Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Cafe Trompe Loeil, San Jose, Kaliforniya. Bu duvar resminde hangisi gerçek hangisi resim bulmak gerçekten zor. Size bir ipucu size doğru bakan kedi resim gerçek değil.


Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Yirmi dokuz Palms, California. Valentine boğa ve hasta şahin uyanık için sanatçı için bekliyor.



Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Bay in a Bottle, Santa Cruz, California. Burada duran insan sizce duvarın (resmin) parçasımıdır? Yoksa gerçkten hayranlıkla oraya mı bakıyor?


Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Sarasota İlçesi Sağlık Merkezi, Florida önündeki kaldırımda yorgun ayakları geri kalan güzel bir nokta gibi görünüyor.


Trick-of-the-Eye Amazing Paintings

Slowin Down Winslow. Bu duvar resminde eski bir Ford Araba, arabanın şöför koltuğunda sarışın Arizonalı bir kız, üst katında pencerisi yarıya kadar açılmış pencerecen bakan bir kadın ve yine bir pencerenin önünde kartal görülmektedir.





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi