Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

24 Eylül 2009 Perşembe

IBM'den sanal ofis

IBM'den sanal ofisTeknoloji firması IBM, 8 ilde müşterileriyle interaktif iletişim kurmayı sağlayacak sanal ofis kurdu.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, IBM'in sanal ofis uygulaması,  müşterileriyle interaktif iletişim kurmayı ve illere özel hizmetler sunmayı  hedefliyor. Düzenli olarak güncellenen sanal ofiste, firmanın yerel ve genel  etkinlikleri, kampanya duyuruları ve sanal ofisin bulunduğu illerdeki çözüm  ortaklarının iletişim bilgileri ve başarı hikayeleri yer alıyor.

IBM'in sanal ofisleri ilk etapta,İzmir, Manisa, Denizli, Antalya,  Kayseri, Konya, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te hizmete girdi. www.ibm.com/tr/  adresinden ulaşılabilen illere özel sanal ofiste müşteri temsilcisiyle irtibat  kurularak her türlü soru ve istek iletilebiliyor.

IBM Türk Genel Müdürü Eray Yüksek, yaptığı yazılı açıklamada,  teknolojinin durmadan değiştiğini ve geliştiğini hatırlatarak, müşterileri için  yeni ve akıllı sistemler geliştirerek her an ulaşılabilir olmayı amaçladıklarını  belirtti.

Bu amaca ulaşmak için sanal ofisler kurduklarını ifade eden Yüksek, bu  sayede Kayseri'de bir ofis binaları olmamasına rağmen, sanal ofis aracılığıyla  müşterilerine tüm hizmetlerini eksiksiz sunabileceklerini vurguladı.

ibm.com Bölüm Müdürü Binnur Tunbul da, yapılan araştırmalara göre,  Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli firmaların yüzde 90'ının bilgi  teknolojileriyle ilgili gelişmeleri internet yoluyla takip ettiğini kaydetti.

Bu doğrultuda, yatırıma açık ve gelişmekte olan 8 pilot il seçerek sanal  ofis uygulamasını başlattıklarını bildiren Tunbul, interaktif iletişim yoluyla bu  illerdeki firmaların, IBM'in ve çözüm ortaklarının bir araya geldiği bir platform  yaratarak, müşterilerine en uygun ürün ve hizmetleri sunmayı amaçladıklarını  ifade etti.

Sanal ofislerin, diğer illere de yayılacağı bildirildi.


--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm İnternet Siteleri Burada
http://www.aleminportali.com
-------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi