Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

18 Eylül 2009 Cuma

8 Eylül 2009'dan önemli gündem başlıkları

1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısına katılacak.

- Erdoğan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Hamid Bin Casim Bin Cabir El-Tani ile Topkapı Sarayı'nda görüşecek ve iftarda bir arada olacak.

2- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Erzurum'da 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Tevfik Özkılıç'ı makamında ziyaretinin ardından, Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek.

3- Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan, Londra'da The Economist dergisi tarafından düzenlenen "Yükselen Pazarlar Zirvesi"ne katılacak.

4- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Bakü'de Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) Teşkilatına üye ülkelerin olağanüstü hallerle ilgili çalışmalardan sorumlu bakanlar toplantısına katılacak.

5- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Paris'te Fransa'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Bakanı Pierre Lelouche ve diğer bazı yetkililerle görüşmelerde bulunacak.

6- Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleriyle Orta Vadeli Program üzerine sohbet toplantısı yapacak.

- Bakan Yılmaz, daha sonra, Bingöl'e giderek temaslarda bulunacak.

7- Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, İstanbul'da Darülaceze'yi ziyaret edecek.

8- İstanbul'da başlayan "Türkiye-Irak Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 1. Bakanlar Toplantısı", basın toplantısı ve aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erecek.

9- Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda basın bilgilendirme toplantısı yapılacak.

10- İslam Konferansı Teşkilatı'nın Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Yozgat'ta çeşitli ziyaretlerde bulunacak, tarihi Hayri İnal Konağı'nda "Ramazan sohbeti" toplantısına katılacak.

11- Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, Ankara'da düzenleyeceği basın toplantısıyla, Ramazan Bayramı'nda hava durumu hakkında bilgi verecek.

12- Türkiye'nin yüksek irtifa hava savunma sistemi.

- Yüksek irtifa hava savunma sisteminde ABD, Rusya, Çin ve İsrail gibi ülkelerin ürettiği füze tipleri başlıca alternatifleri oluşturuyor.

- ABD'nin patriot füzelerinin alternatiflerini Rusya'nın S-300-400 ve İsrail'in Arrow-2 füzeleri oluşturuyor.

- Diğer alternatif Çin, daha çok orta irtifa hava savunma sistemleri konusunda uzmanlaşmış durumda.

- Hava savunma sistemlerinin, en erken 2010 yılında aktif olarak hizmete girmesi planlanıyor.

13- Toplantı... Ziyaret...

- Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneğinde "İzmir'in Türkiye ekonomisindeki yerine ilişkin ezber bozan veriler" başlığıyla basın açıklaması yapılacak.

- Romanya'dan gelen iş adamı heyeti, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tiryaki'yi ziyaret edecek.

- Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Edirne'nin İpsala ilçesinde yeni çeltik çeşitlerini "Tarla Günü" yaparak tanıtacak.

- Slovakya'nın Ankara Büyükelçisi Vladimir Jakabcin, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı ziyaret edecek.

- Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında İzmir'deki gaziler, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ile Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığını ziyaret edecek.

-Antalya'nın 2016 yılındaki Expo'yu düzenleyecek olması konusunun ele alınacağı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısında Vali Alaaddin Yüksel açıklama yapacak.

14- "12 Dev Adam" yarı final vizesi arıyor.

- 36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, çeyrek finalde Yunanistan ile Polonya'nın Katowiçe kentinde karşılaşacak.

15- Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında Trabzonspor ile Antalyaspor, Trabzon Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

16- Beşiktaş ile Kayserispor ligde yarın 29. randevuda.

- İki takım arasında geride kalan maçlarda, Beşiktaş'ın galibiyetlerde 16-6, gol sayısında da 42-26 üstünlüğü bulunuyor.

- İstanbul'daki 14 maçtan 12'sini Beşiktaş kazandı, 2 maç berabere bitti, Kayserispor hiç galibiyet alamadı.

- Kayserispor, Beşiktaş ile yaptığı son 5 lig maçından 3'ünü kazanırken, 1 kez yenildi, 1 kez de berabere kaldı.A.A



--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://sivas.mlmfuture.wa-wi.net/shop.php?kdnr=90.09.00397
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi