Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

28 Eylül 2009 Pazartesi

Yerli dizilere şifre geliyor

Yerli dizilere şifre geliyor
Dizilerdeki sevişme görüntülerinin aile yapısına zarar verdiğini söyleyen bakan Aliye Kavaf, yerli dizilere şifre getirilmesini sağlayacak yeni bir uygulama üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Çığrından çıkan yerli dizilerle RTÜK başa çıkamayınca konuya bakanlık el attı. Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, dizilerdeki sevişme sahneleriyle ilgili net konuştu: "Türk aile yapısıyla örtüşmeyen programlar için şifre uygulanacak"

Türk aile yapısıyla bağdaşmayan dizilerin şifreli olarak yayınlanması konusunda çalışma başlattıklarını söyleyen bakan Kavaf, televizyonda yayınlanan dizilerle ilgili yeni bir uygulama üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, "Türk aile yapısıyla örtüşmeyen programlar için şifre uygulanacak" dedi. Aliye Kavaf şöyle devam etti:"Toplum olarak en büyük değerleri bir arada değerin aile kurumu olduğunu her zaman övünerek söylüyoruz. Ancak aile kurumunun da olumsuz birtakım gelişmelerden korunması gerektiğine inanıyoruz. Aileyi bir arada tutan değerlerde erozyona uğrayanlar varsa yeniden canlandırılması var.Olanların da güçlendirilmesi ve pekiştirilmesi gerekiyor. Güçlü aile yapısının inşa edilmesi, sürdürülebilirliğinin sağlanması gerektiğine inanıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızı ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacağız." 


Aile yapısına zarar verecek görüntülerin ve yayınların, değerlendirilmsi ve gözden geçirilmesinin önemine değinen Kavaf, "Bu tüm dünyada böyle. O görüntülerin eylemleri ve söylemlerin olduğu her neyse işte yayınların bir şifresi vardır. Onu seyretmek isteyenler o şifreyi satın alırlar ve seyrederler. Ama kontrolsüz, şifresiz bir şekilde bu yayınlar dünyanın hiçbir yerinde yok. Bizdede öyle olması gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi