Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

24 Eylül 2009 Perşembe

VLC Media Player 1.0.2 VideoLAN.org - 17.67MB (Open Source)


VLC media player çeşitli ses ve video formatları yanı sıra DVD, VCD için son derece taşınabilir multimedya oynatıcı, ve dış codec veya program olmadan çeşitli streaming protokolleri. Ayrıca, yüksek bant genişliği ağında tek noktaya yayın veya IPv4 veya IPv6 içinde çok noktaya yayın akışı içinde bir sunucu olarak kullanılabilir. VLC oynayabilir: MPEG-1, MPEG-2 ve MPEG-4 / DivX dosyaları sabit disk, CD-ROM sürücüsü, ve böylece on * DVD, VCD ve Ses CD'lerini * uydu kartları (DVB-S) Gönderen * ağ akarsu çeşitli: UDP / RTP Unicast, UDP / RTP Multicast, HTTP, RTSP, MMS, satın alma veya kodlama kartları GNU (/ Linux ve Windows vb * From sadece)

Gereksinimler: Windows 2000/XP/2003/Vista/XP64/Vista64 Lisans: Açık Kaynak

 Altyazı içinde # Dekoderler: WMA Professional * Native destek, Win32, DLL kullanmadan Fix sorunları, özellikle SSA olanlar Theora ogg ve Doğum * Çeşitli düzeltmeler # Demuxers: MPEG EPG desteği TS demuxer * Düzeltmeler için * Çeşitli düzeltmeler potansiyel içinde yığın taşması. avi,. mp4 ve. asf demuxers # Erişim: * Düzeltmeler v4l2 cihazlar DVB-C * Düzeltmeler kanalları-# Qt Arabirimi tarama: bazı playlist # Mac OS X Arabirim sorunları sıralama Fix *: * Sabit bir çarpışma bir çarpışma açarken video dosyaları (10.6 sadece) * yetenek senkronize birincil öğe to 2nd medya eklendi QTKit ilgili VLC * Sabit güncelleme (giriş-köle) * Playback 'özelliği # Mac OS X sonra' çıkın Eklendi port: * 'Sil Tercihleri' komut artık Evrensel Binary olarak PowerPC, Intel ve hem Mac OS X 10.5 ve 10,6 Intel 64bit * Tam 64bit çalışma zamanı uyumluluk için yerel kodu ile teslim edilir - destek Goom ve SDL için - sınırlı metin desteği render - Bu bağlantı noktası hala DENEYSEL olarak ikili serbest rağmen kabul edilir. # Encoders: * x264 default-varsayılan x264.exe yakın değerler * MPEG2 transrate akım çıkış kaldırıldı. Kullanılır * x264 rc-davranışlarını düzeltmeleri: - eğer kullanıcı qp-değeri, CQP modu tanımlar kullanılır - aksi takdirde eğer kullanıcı vb = 0, KBY modu tanımlar - aksi ABR modu * x264 ayarlamak kullanılır vbv-bufsize/vbv- maxsize eğer kullanıcı bu tanımlanmış değildir iyi: - ABR modu VBV-max-bitrate = bitrate - VBV-BUFSIZE kümesi (keyint / kare / sn) # Playlist: Mpora ve Vimeo oynatma için * Lua komut # Unix anahtar kareler arasında * saniye bitrate olduğunu kurar : * Çeşitli düzeltmeler Solaris ve OpenBSD üzerinde # çevirileri oluşturmak için 1,0 etkinleştirmek için: * Yeni Kazak ve çeviri Lithunanian * Windows * Galiçyaca, Korece, Nepal, Vietnam, Ukrayna, Brezilya, Arapça ve Fransızca çeviri mevcuttur Hırvatça çeviriler güncellemeleri

VideoLAN.org
www.videolan.org
www.videolan.org

Download Latest Version

--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm İnternet Siteleri Burada
http://www.aleminportali.com
-------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi