Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

7 Aralık 2007 Cuma

Da Vinci'nin şifresi çöz çöz bitmiyor!

Leonardo Da Vinci’nin tabloları üzerinde çalışan bir grup sanat tarihçisi, ressamın bazı tablolarına aynayla bakılınca Tanrı figürü belirdiğini söyledi.
Ünlü İtalyan ressam Leonardo Da Vinci’nin eserlerinin içine gizlenmiş ve ancak aynada bakıldığı zaman görülebilen gizemli yüzler ve dini semboller ortaya çıktı.
Uzmanların uzun araştırmaları sonucu tespit edilen figürler için ilginç yorumlar yapıldı. Resimler üzerinde çalışan ve sanat tarihçilerinden oluşan “Kutsal Kitap ve Tabloların Aynası” adlı grup, Da Vinci’nin yaşadığı dönemde Katolik Kilisesi tarafından sapkınlıkla suçlandığı için özel düşüncelerini bu şekilde resimlerine gizlediğini belirledi.
Ressamın en ünlü eserleri olan “Mona Lisa” ile “Bakire ve Çocuk” tablolarında aynı yöntemle Tanrı figürü işlendiğini öne süren grup, gizemli görüntüyü internet sitelerine de koydu.
Buna göre, Mona Lisa tablosundaki resmin sağ kolunun alt kısmında, Yahudi Tanrısı Yehova’yı Vatikan tacını giymiş şekilde resmeden bir figür ortaya çıkıyor.
AZİZ JOHN TABLOSUNDA GİZLİ ADEM İLE HAVVA
“İsa’nın Son Akşam Yemeği” adlı tabloda ters duran bir kutsal kase şekli belirirken, “Aziz John” tablosunda ise Adem ve Havva’yı cennet bahçesindeyken gösteren bir figür yer alıyor.
YAHUDİ TANRISI BELİRİYOR
“Bakire ve Çocuk” tablosuna aynayla bakılınca, Yahudi Tanrısı Yehova, Vatikan tacıyla görülüyor. Akşam


1 yorum:

Anonymous dedi ki...

Harbi sapıkmış...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...