Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

23 Eylül 2009 Çarşamba

Sivas'ta "sütten Gelen Lezzet Evlere Bereket" Projesi

Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) desteğiyle Avrupa Birliği (AB) hibe programı çerçevesinde başlatılan "Sütten Gelen Lezzet Evlere Bereket" projesi kapsamında eğitim gören kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) desteğiyle Avrupa Birliği (AB) hibe programı çerçevesinde başlatılan "Sütten Gelen Lezzet Evlere Bereket" projesi kapsamında eğitim gören kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

İnönü Konağı'nda düzenlenen sertifika törenine Vali Ali Kolat, vali yardımcıları Kemal Şahin, Veysel Çiftçi, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, proje eğitmenleri ve kursiyerler katıldı. Proje Eğitim Koordinatörü Gülserap Yörük ve Proje Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Nevcihan Gürsoy tarafından katılımcılara proje ile ilgili bir sunum yaptı. Burada konuşan Vali Ali Kolat ise, bu tür projelere destek veren üniversitelerin, halkla kaynaşmalarını arzu ettiklerini dile getirdi. Vali Ali Kolat, "Güzel bir projenin sonuna geldik. İşsizlik ve kriz ortamının hat safhalarda olduğu bir ortamda bu tür projeler çok önemli. Bu tür projelerle iş sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza istihdam sağlayarak onları üretici birer birey haline getiriyoruz. Bu güzel çalışmalar üretime, geleceğe ve sağlığımıza katkı sağlayacaktır" dedi.

CÜ Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş da, bir projeye başlamanın değil onu bitirmenin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu proje üniversite şehir uygulamasının çok güzel bir örneğini oluşturuyor. Süt en kıymetli besin kaynakları arasındadır. Bu nedenle böyle bir ürünü hammadde olarak değil bir ürün haline getirdikten sonra patentini alıp tüketmek gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardında Vali Ali Kolat ve CÜ Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş "Sütten Gelen Lezzet Evlere Bereket" projesi kapsamında eğitim gören birinci gruptaki 20 kursiyere sertifikalarını verdi.


--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm İnternet Siteleri Burada
http://www.aleminportali.com
-------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi