Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

24 Eylül 2009 Perşembe

Google SketchUp 7.1.4871 Google - 37.04MB (Freeware)

Google - 37.04MB (Freeware)

Google SketchUp yazılım, bir şey sizin gibi 3 boyutlu modeller oluşturmak için kullanabilirsiniz. Olsun hemen başladı. Çoğu kişi SketchUp ile birkaç dakika içinde inişli çıkışlı olsun. Video eğitimlerini geniş Yardım Merkezi ve dünya çapında bir kullanıcı topluluğu düzinelerce olabilir kim SketchUp ile 3D modeller yapmak isteyen herkesin, demek. Model size bir şey hayal bile edemiyorum. Şeklini değiştirmek oturma odası. Mobilya Tasarım yeni bir parçası. Google Earth için Model senin şehir. Bir animasyon ihracat, ardından memleketi için bir skatepark oluşturun ve YouTube'da paylaşın. Orada SketchUp ne oluşturabilirsiniz sınırı yoktur. Olsun modeller ücretsiz çevrimiçi. Sıfırdan modeller oluşturabilir veya ihtiyacınız olanı indirebilirsiniz. Dünyanın her yerinden payı ne Google 3B Depo yaptığınız insanlar. Bu modellerin büyük, aranabilir deposu, ve ücretsiz.

Gereksinimler: Windows 2000/XP/2003/Vista/XP64/Vista64 Lisans: Freeware

Büyük modelleri için * gelişmiş destek: Biz daha kolay büyük modelleri ile çalışacak şekilde yapmak SketchUp's çeviri motoru elden. Sağ ile kurulum, işletme, yakınlaştırma yörüngedeki gibi ve çizim daha hızlı olabilir ve 7.1 'de yumuşak. * Fotoğraf Dokular: Kullanım Google Street View görüntüleri Coğrafi gerçek dünya fotoğraf dokular eklemek için yer SketchUp modeller * Yakın modeller: Bileşen Tarayıcı kullanın binaların yakınında bulunan 3D Depo aramak için bir sen, sonra karşıdan çalışıyoruz doğrudan modeli içine istediğiniz olanlar. Ne var yok daha avcılık önce ayrı dosyalar için onları kaydetmek zorunda kalmadan * Direkt Bileşen yükleme: 3B Depo yükleyin bireysel bileşenlere gerek bağlamı bulmak için. Binalar, büyük kent modelleri kadar Split, Dinamik Bileşen işlevsellik ve daha fazla korumak. * İthalat ve İhracat COLLADA dosyaları: COLLADA açık standartlara dayalı bir 3D dosya biçimidir. Oluşturduğunuz veri sizindir; bir özel dosya türü içinde kilitli olmamalıdır. COLLADA daha kolay yazılımın farklı parçaları arasında modeller hareket kolaylaştırır. * İthalat ve İhracat KMZ dosyaları: Google Earth KMZ kendi coğrafi konumları hakkında bilgi ambalaj için standart dosya formatı 3D modelleri birlikte olduğunu. SketchUp ve en yeni sürümü geo bir dünya erişim sağlar-3D modelleri bulunur. * Boyutlar: ölçekli SketchUp model ve vektör grafik LayOut 2 ile tasarım belgeleri ve basit inşaat çizimleri oluşturmak için boyutları uygulayın. * Model SketchUp için Snap: çizgiler, etiketler ve boyutları gibi Elemanları otomatik noktalarına SketchUp modellerinde LayOut 2 de eklemek snap. It like magic biraz's. * Geliştirilmiş Freehand aracı: Düzen 2's ile Freehand aracı eğriler çizin ve onları bu düzenleyebilirsiniz pürüzsüz, mükemmel vektör satırlara açın izleyin. It's daha çizmek için doğal yolu. * Listeler: LayOut 2 kolay listeleri - Madde işaretli veya numaralandırılmış de kolaylaştırır -, metin. * Geliştirilmiş teli: arkasında veya çizim önünde çizgiler yerine nokta olarak ızgara, görebilecek olmak, daha kolay ne yaptığını görmek için yapar. Hooray netlik için! * Gelişmiş Kopyala / Yapıştır: Biz daha kolay grafik ve düzen 2 ve tasarım araç kutusundaki diğer programları arasında metin gibi öğeleri taşımak için yaptık.


www.google.com
www.sketchup.com










Son Sürüm Yükle

Download

--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm İnternet Siteleri Burada
http://www.aleminportali.com
-------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi