Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

27 Eylül 2009 Pazar

Sertifikalık tohum desteklemeleri için başvurular başladı

Ereğli İlçe Tarım Müdürü Özkan Özgüven, sertifikalı tohum kullanım desteklemeleri için başvurularının 17 Eylül'de başladığını duyurdu.
Özgüven, yaptığı yazılı açıklamada, yazlık ekim dikimler için başvuruların 17 Eylül ile 25 Ekim arasında, güzlük ekim dikim başvurularının ise 17 Eylül ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Destekleme ödemelerinin Bakanlığın tebliği çerçevesinde yapılacağını anlatan Özgüven, şunları kaydetti:

''Desteklemeler sadece ülke içerisinde üretilip sertifikalandırılan buğday, arpa, tritikale, yulaf, çavdar, çeltik, nohut, kuru fasulye, mercimek, susam, yer fıstığı, kolza (kanola), aspir, patates, yonca, korunga ve fiğ tohumluklarını sadece mahsul ede etmek amacıyla kullanan çiftçilere yapılacak. Başvuru yapacaklar, başvuru sırasında başvuru dilekçesi, talep formu, tohumluk satış faturası, tohumluk sertifikası fotokopisi ve güncelleştirilmiş ÇKS bilgilerini de dosyaya ekleyeceklerdir. Başvuru belgelerini getirmeyen ya da belgelerinde eksik olan üreticiler, desteklemeden yararlanamayacak.''

--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
Sizinde bir internet siteniz olsun. Yönetim Paneli Sayesinde Sitenizi Kendiniz Yönetin. www.sizinisminiz.com isminde bir internet sitesine sahip olun ve ömür boyu kendinizi tanıtın, resimlerinizi girin. videolarınızı seyrettirin. istediğinizi yapın.

http://www.xticaret.com/xticaret/?11_1493_=&ref=websihir
-----------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm İnternet Siteleri Burada
http://www.aleminportali.com
-------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi