Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

17 Eylül 2009 Perşembe

Casper'dan bayram hediyesi

Casper'dan bayram hediyesi
Casper, bayram arifesinde, Casper bilgisayar sahiplerini, 200KDV indirimle, Casper marka bilgisayar sahibi olmak isteyenleri ise özenle seçilmiş hediye paketiyle sevindiriyor.

Teknoloji lideri Casper, Centrino 2 işlemci teknolojinin en popüler modellerinden biri olan T9600 işlemcili Casper Nirvana modelini daha önce Casper Bilgisayar sahibi olmuş “Casper kullanıcılarına” 200KDV indirimle sahip olma fırsatı sunuyor. Ayrıca, Casper masaüstü modelleri de zengin bir hediye paketi ile yeni sahiplerini bekliyor.

Casper, bilgisayarını yenilemek isteyen Casper kullanıcıları ile eğitim yılının başında çocuklarına sürpriz yapmak isteyen anne-babaların yüzünü çok özel kampanyalarla güldürüyor.

Casper, masaüstü kampanya modelleriyle birlikte,  yazıcı, Casper webcam, Casper kulaklık, Casper  speaker, NOD32 anti virüs antispam ve firewall programı içeren son derece cazip ve özenle seçilmiş bir hediye paketi veriyor. Casper Neo masaüstü kampanya modellerinde fiyatlar, 549$-999KDV arasında değişiyor.

Casper notebook kampanyasında ise; Casper marka bilgisayar sahipleri, hayallerindeki performasa sahip Centrino 2 işlemci teknolojili, Intel T9600 işlemcili Casper Nirvana CPM T960-4L15 notebook modeline 200 Dolar+KDV indirimle 1199KDV yerine 999KDV ye sahip oluyor, üstelik Casper notebook çantası, Casper mouse, NOD 32 Antivirüs Antispam ve Firewall Programı hediyeli.

Ayrıca tüm Casper modelleri için, peşin fiyatına 10 taksit imkanı sunulurken, Windows Vista Home Premium işletim sistemli modellerde de Windows 7’ye ücretsiz geçiş imkanı sağlanıyor. 15 Ekim tarihine devam edecek kampanyalar hakkında ayrıntılı bilgi Casper satış noktalarında.

--
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi