Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

10 Temmuz 2009 Cuma

Tarım Kredi'den borçlara yeni uygulama

ANKARA - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği tarafından başlatılan uygulama ile tarım kredi kooperatiflerine borcu olan ve Toprak Mahsulleri Ofisi'ne ürün teslim eden ortaklardan ürün bedelini kooperatiflere temlik edenlerin borçlarına temerrüt faizi uygulanmayacak. Yapılan yazılı açıklamada, kooperatiflere borcu olan ve borcunu ödemekte sıkıntı yaşayan ortaklara destek amacıyla yeni bir uygulama başlatıldığı bildirildi.

Genel Müdür Bedrettin Yıldırım, konuyla ilgili değerlendirmesinde, kooperatiflerin alacaklarının tahsilatının artırılmasını sağlamak üzere başlattıkları bu uygulama ile TMO'ya ürün satan ortaklarının ürün bedeli alacaklarını kooperatiflere temlik etmelerini teşvik edeceklerini belirtti.

Yıldırım, şunları kaydetti: 'TMO'dan ürün bedeli alacaklarını temlik eden ortaklarımız ile TMO'ya ürün satmayan ortaklarımızın da borçlarını ödemelerinin teşvik edilmesi açısından borcunu ödeyen ortaklarımızın, vadesi 2009 yılı içerisinde bulunan borçları için vade tarihinden itibaren 1 aylık sürede temerrüt faizi yerine normal faiz üzerinden faiz uygulayacağız.”

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi