Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

14 Eylül 2009 Pazartesi

El bagajındaki sıvılara sınırlama

Sabiha Gökçen Havaalimanı hariç dış hat uçuşlarına açık tüm havaalanlarından yapılacak yurt dışı uçuşlarda, yolcuların el ve kabin içi çantalarında taşıyabilecekleri sıvılara sınırlama getirilecek.

İSTANBUL (A.A) - Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO) ve Avrupa Sivil Havacılık Konferansı (ECAC) kuralları gereğince Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından ilk olarak 1 Mart 2009 tarihinden itibaren başlayacağı duyurulan el bagajlarındaki sıvılara getirilen kısıtlama uygulaması, havayolu şirketlerinden gelen talep doğrultusunda önce 20 Nisan 2009'a ertelenmiş, sektör temsilcilerinden gelen talepler doğrultusunda yine ertelenerek sadece Antalya Havalimanı dış hat uçuşlarında bir ay pilot uygulamada denenmişti.

Sabiha Gökçen Havalimanı hariç dış hat uçuşlarına açık tüm havaalanlarından yapılacak yurt dışı uçuşlarında, 1 Ekimden itibaren uygulamaya başlanacak el ve kabin içi bagajlarında taşınan sıvılara getirilen kısıtlama uygulamasına ilişkin afişler, havaalanlarının dış hat terminallerinin girişine yolcuların görebileceği yerlere asıldı.


--
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi