Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

5 Mart 2010 Cuma

Yeni tek dokunuş özelliği ile kullanıcı dostu baskı keyfi

Yeni tek dokunuş özelliği ile kullanıcı dostu baskı keyfi
Samsung Electronics, yeni siyah beyaz yazıcısını kullanıcılarına duyurdu.

ML-1660, kolay kullanım ve tek dokunuş gibi yeni özellikleri sayesinde kullanıcılara sezgisel baskı deneyimi yaşatıyor. Az yer kaplayarak; ev ofisler, küçük ölçekli işletmeler ve kişisel kullanımlar için de ideal bir tercih.      

Samsung Electronics Türkiye IT Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, “Samsung olarak pazardaki en küçük yazıcılarımızın tek tuş kolay kullanımı ile gerek ev ofis gerek öğrencilere ya da küçük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacağımıza inanıyoruz. Son derece şık tasarımlı ürünlerimizin teknik özellikleri de son derece kuvvetli. ” dedi.

Sezgisel özellikler ile hayatı kolaylaştırıyor

Çok fonksiyonlu yazıcılardaki teknolojik ilerlemeler ile yazıcılar daha akıllı ve zengin özelliklere sahip olurken çoğu zaman da zengin seçekler tüketicinin kafasını karıştırabiliyor. Buradan yola çıkan Samsung, yeni ML-1660 yazıcısında kullanım kolaylığı sağlayan “tek-dokunuş“ özelliğini sunuyor. Ekran tuşları, kullanıcılara bilgisayarlarının ekranında tuşa dokundukları anda gördüklerini hızlı ve kolay bir şekilde yazdırma imkanı sağlıyor. 

Yeni ML-1660 aynı zamanda Samsung’un AnyWeb Print yazılımı ile de uyumlu. Bu da kullanıcıların internetten seçtikleri içerikleri bilgisayarlarında yeni bir sayfaya alabilmelerini, daha sonra bunları kaydedebilmelerini ve yazdırabilmelerini sağlıyor. AnyWeb Print yazılımı kullanıcılara sadece istedikleri sayfaları basabilme imkanını sunuyor, böylece kullanmayacakları sayfaları basmayarak kaynak, kağıt ve toner harcamamış oluyorlar.

Samsung’un yeni Soft Power tuşu, yazıcının arkasında değil, ön panelinde yer alıyor ve bu da yazıcıyı açıp kapatmayı kolaylaştırıyor.

Zarif ve küçük tasarımı yaşam tarzınıza uyum sağlıyor

ML-1660’ın sezgisel özellikleri ürünün tasarımına mükemmel uyum sağlıyor. Her çalışma ortamına uyumlu yeni yazıcı, sadece diğer Samsung modellerinden değil, pazardaki tüm yazıcılardan da daha küçük olma özelliğini de taşıyor. Aynı zamanda şık tasarımlı ve gösterişli siyah parlak bir yüzeye sahip. Yazdırılan belgelerin bulunduğu tepsideki kapak hem şık bir görünüme katkıda bulunuyor, hem de gürültüyü azaltıyor.

Dakikada 16 sayfa yazdırma hızıyla ve ilk sayfayı 8.5 saniyeden daha az sürede yazmasıyla ML-1660, günlük yazıcı ihtiyacı olan profesyonellere ve öğrencilere yüksek kalite ve dayanıklılık sunuyor.

Çevreyi korur ve tasarruf sağlar

Yazıcıları açıp kapatmanın kolay olması, kullanıcıların uyku modunu kullanmak yerine yazıcıyı kullanmadıkları zaman kapatmaları yönünde teşvik ediyor. Bu da saatte 9.55 vat enerji ve bir yıl içinde, bir lambanın 18 gün açık kalmasına denk gelen bir enerji tasarrufu sağlıyor ¹.

Ayrıca ML-1660, çevre üzerindeki etkisini en aza indirme amacıyla küçük paketler içinde satılıyor.

Siyah kartuşlar, bin 500 sayfanın Samsung’un diğer yazıcılarında olduğu gibi yüksek standartlarda ve güvenle yazdırılmasını sağlıyor.

Yeni modeller Nisan ayı itibarıyla Türkiye pazarında da satışa sunulacaktır.



--
MLM Future Kazanç Ortaklığı Sistemi
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=210

MLM Future Facebook Grubuna Herkesi Paylaşımları İle Birlikte Bekliyoruz.

http://www.facebook.com/group.php?gid=470195430555
----------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi