Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

5 Mart 2010 Cuma

Lenovo N5901El Klavyesi

Bilgisayar üreticisi olarak bilinen Lenovo, şimdide dikkatleri yeni el klavyesine çekti. Piano siyah kasası, hafif turuncu renkler ile süslenen bu küçük alet, $64 civarı piyasaya adım atacak.
lenovo n5901
124mm x 135 mm x 25mm ölçütlerinde 107 gram ağırlığa sahip N5901 modeli gerçekten kullanıcılara rahatlık sağlayacağa benziyor. üzerinde 69 adet tuş ve bir adet navigasyon topu ile 10 metreye kadar çekim gücü bulunuyor. Lenevo N5901 mini klavyedeki en büyük eksikliği Türkçe karakter desteğinin bulunmaması. Bu durum azda olsa kullanıcılara zorluk çıkaracağa benziyor.

ürünün diğer özelliklerinden bahsetmek gerekirse, mini klavyenin üstünde ses alçaltma, yükseltme ve kapatmaya yarayan tuşları bulunurken hemen yanında başlat, durdur, ileri ve geri sar tuşları takip ediyor. Alt kısımda navigasyon topu adı verilen bilgisayar faresi alternatifi olarak kullanılacak düzenekte yer alıyor.

USB ile bilgisayara bağlanacak olan nano alıcısı ile Microsoft Windows 2000 dahil Windows XP, Vista ve 7 gibi işletim sistemlerinde destek verecek. Bu ay içerisinde satışa çıkması beklenen ürün alternatif arayanlar için eğlenceye dönüştürülmüş bir ürün olacak.

TeknoKampus - TeknoKampus
--
MLM Future Kazanç Ortaklığı Sistemi
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=210

MLM Future Facebook Grubuna Herkesi Paylaşımları İle Birlikte Bekliyoruz.

http://www.facebook.com/group.php?gid=470195430555
----------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi