Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

16 Mart 2010 Salı

Polis Koleji için başvurular başladı

Polis Koleji için başvurular başladı. 26 Mart tarihine kadar devam edecek başvurular için öğrencilerin 2010 yılı 8'inci sınıf Seviye Belirleme Sınavı'na girmek zorunda oldukları bildirildi. Polis Koleji'ne girmek isteyen öğrenciler SBS için bankaya para yatırdıktan sonra belirtilen tarihler arasında öğrenim gördükleri okullarında başvuruda bulunabilecek.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan duyuruda polis koleji için öğrencinin başvuruyu öğrenim gördüğü okul müdürlüğü tarafından elektronik ortamda onaylanacağı belirtildi. Elektronik onaylamadan sonra başvurunun 2 adet çıktısı alınarak veliye incelettirilip, imzalatılıp 1 nüshası veliye teslim edilecek 1 nüshası da okul müdürlüğünde saklanması gerektiği belirtildi. Başvurunun elektronik ortamda hatasız, eksiksiz, e-başvuru kılavuzuna uygun yapılmasının önemli olduğu ifade edildi. Bu konuda sorumluluk, ilgili okul müdürlükleri ve adayın velisine ait olacağı açıklandı.

Sınav ve yerleştirme ile ilgili de şu bilgiler verildi. Polis Koleji'ne giriş sınavına katılacak adayların tespiti orta öğretim yerleştirme puanına göre yapılacak. Ortaöğretim yerleştirme puanı değerlendirilmesi sonucunda erkek ve kız adayların sıralaması ayrı ayrı yapılacak. Polis Koleji giriş sınavına ortaöğretim yerleştirme puanına göre en yüksek puandan en düşük puana doğru o yıl koleje alınacak öğrenci sayısının yirmi katına kadar çağrılabilecek. Polis Koleji'ne başvuran adaylar arasından Polis Koleji'ne giriş sınavına katılmaya hak kazanacak adayların değerlendirmesi orta öğretime yerleştirme puanına göre yapıldıktan sonra, adayların başarı ve puan durumları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Ankara Polis Koleji Müdürlüğü'ne verilecek. Polis Koleji'ne giriş sınavına katılmaya hak kazanacak adaylar 9 Temmuz 2010 tarihinden itibaren www.egm.gov.tr, www.poliskoleji.k12.tr ve www.oges.meb.gov.tr, internet sitelerinden duyurulacak.

Adaylara ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adayların, Polis Koleji Giriş Sınavı'na gelirken, Polis Koleji e-başvuru kılavuzu Ek-1'de yer alan, Öğrenim Durum Belgesi'nin adayın öğrenim gördüğü okul müdürlüğünce onaylanmış bir örneğini ve 1 adet diploma fotokopisini, nüfus cüzdanının aslı ve 1 adet fotokopisi ( T.C kimlik numarasız ve yıpranmış nüfus cüzdanları kabul edilmeyecek.) 6 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş) mülakat ve beden eğitimi sınavında kullanılmak üzere şort ve spor kıyafetlerini yanlarında getirecek.

Mülakat sınavları 2-3-4 Ağustos 2010, beden eğitimi sınavları 5 Ağustos 2010 ve yazılı (test) sınavı 6 Ağustos 2010 tarihlerinde yapılacak.

Cihan Haber Ajansı



--
MLM Future Kazanç Ortaklığı Sistemi
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=210

MLM Future Facebook Grubuna Herkesi Paylaşımları İle Birlikte Bekliyoruz.

http://www.facebook.com/group.php?gid=470195430555
----------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi