Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

30 Mart 2010 Salı

Sony'den Yeni Kulaklıklar Var

Müzikseverlerin kulaklık konusunda en yaygın tercihlerinden olan Sony, dört yeni ürününü tanıttı.  Kontrolü ele almanın ön planda tutulduğu yeni modeller iPhone ve iPod destekleri ile oldukça geniş bir kitleye hitap edeceğe benziyor.

MDr-Ex300ip kulak içi modeli, dörtlü içerisinde oldukça öne çıkmış durumda. Kapalı yapısı ve 13,5 mm’lik neodmiyum mıknatıslı donanımıyla 5 Hz – 24 kHz frekans aralığı sunuyor.  16 Ohm direnci, yanında gelen çantası ve farklı boyutlarda hibrit silikon uçlarıyla satışa sunulacak olan modelin fiyatı 99$ olarak belirlenmiş. 
sony mdr ex300ip

MDR-EX38ip modeli ise 9 milimetre neodmiyum mıknatıslı donanımı, 6 Hz ile 24 kHz arası frekans desteği ve 16 Ohm direnci ile kanal tipi yapısı ve üç farklı boy silikon uç ile geliyor.  İki temel renk olan beyaz ile siyah seçenekleriyle 39$ satış fiyatıyla oldukça ilgi göreceği düşünülüyor.
mdr ex38ip sony

Ve muhteşem dörtlünün son kulak içi modeli: MDR-E10ip. Kulaklıkların çok fazla derinlere inmesini sevmeyen kesim olan gençler için tasarlandığı imajı uyandıran model, 13,5 milimetre neodmiyum mıknatıs donanımı, 16 Ohm dirence sahip. Dedik ya gençler için tasarlanmış imajı uyandırıyor, bu esnada siz gençlerin imajını da unutmamış. Pembe, mor, mavi, gri ve yeşil renkleri ve 29$ fiyatıyla gençler arasında oldukça yaygın kullanılacağını şimdiden hissettiriyor. 
mdr e10ip sony

Ve serinin baş üstü modeli: DR-V150iP! 30 milimetre ferrit mıknatıslı donanım, 16 Hz – 22 kHz frekans aralığı, 24 Ohm direnci ve kapalı yapısıyla 120 gram ağırlığa sahip olan bu siyah model Sony’nin bas ses tutkunlarına 39 $ fiyatla sunduğu bir armağan gibi görünüyor. 

dr v150ip sony

Ancak bu muhteşem modellerle ilgilenen müzik tutkunlarına üzücü bir haberimiz var. Şu anda yalnızca MDR-EX38iP satışa sunuldu. Diğerleri ise mayıs ayından itibaren satışa sunulacak.


TeknoKampus - TeknoKampus

--
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi