Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

17 Mart 2010 Çarşamba

Takip Edilecek Çok Fazla Blog mu Var? Google Reader...

Blogumuzu düzenli olarak okuyorsanız, sık gerçekleştirilen güncellemeleri takip etmekte zaman zaman zorlanıyor olabilirsiniz. Düzenli olarak okuduğunuz birçok blog ve çevrimiçi haber sitesi varsa, bu durum daha da güç olabilir. Bu kaynaklardaki tüm içeriği yakından takip etmekte oldukça zorlanabilirsiniz. Bu sorunlarla karşılaşıyorsanız, Google Reader'ı kullanmayı deneyebilirsiniz.

Google Reader, web üzerinden okuduğunuz tüm ilgi çekici blogları ve web sitelerini toplamak, okumak ve paylaşmak için kullanabileceğiniz bir araçtır. Çoğu web sitesi, RSS yayını denen bir hizmet sunmaktadır. RSS yayını, kullanıma sunulan yeni içeriği dağıtmak için web siteleri tarafından kullanılan bir yöntemdir. Bu kılavuzun amacı, size Google Reader'ın ana özelliklerini tanıtmaktır. Böylece, yayınlara abone olmaya ve yayınları paylaşmaya başlayabilirsiniz.

RSS Yayını Nedir?

http://tr.wikipedia.org/wiki/RSS RSS, Really Simple Syndication (Gerçekten Basit Dağıtım) ifadesinin kısaltmasıdır. Bir RSS yayınını, bir bloga veya web sitesine ait en son girişlerin bulunduğu bir dosya olarak düşünebilirsiniz.

RSS yayınları, bu evrensel simge ile belirtilebilir. Bu simgeyi bir web sitesinde görür ve tıklarsanız, genellikle söz konusu sitenin yayınına yönlendirilirsiniz. Bundan sonra, Reader'da yayına abone olmak için bağlantıyı kopyalayıp yapıştırabilir veya çoğu tarayıcıda bir düğmeye tıklayarak doğrudan abone olabilirsiniz.

Google Reader'a Kaydolun

Google Reader'a kaydolmak oldukça basittir. Şu adımları izlemeniz yeterlidir. Henüz bir Google hesabınız yoksa, Google Reader'ı kullanabilmek için bir hesap oluşturmanız gerekir.

Bir yayına abone olun

Bir yayına abone olduğunuzda, söz konusu web sitesinde yeni bir gönderi veya giriş olursa Google Reader'da otomatik olarak bilgilendirilirsiniz. Yayınlar, siteleri güncellemeler için defalarca kontrol etme gereğini ortadan kaldırır ve en sevdiğiniz web sitelerini ayağınıza getirir. Güncellemelerimize abone olduysanız, blogumuzda yeni bir yazı yayınladığımız zaman Reader'da bilgilendirilirsiniz. Reader'da bir yayına nasıl abone olacağınızı buradan öğrenin.

Öğeleri Arkadaşlarınızla veya İş Arkadaşlarınızla Paylaşın

Reader, yayın oluşturmanıza ve kendi notlarınızın yanı sıra diğer yayınlarda bulduğunuz ilgi çekici öğelerin yayınlarını paylaşmanıza olanak sağlar. AdWords blogunda iş arkadaşlarınızın da okumasını istediğiniz ilgi çekici bir yazı gördüğünüzde, Google Reader'ı kullanarak bu yazıyı kolayca paylaşabilirsiniz. Bir öğeyi paylaşmak için, öğenin altında bulunan "Paylaş" veya "Notla paylaş" düğmesini tıklayın. Daha sonra bu öğeler, paylaşılan öğelerinizde görünür. Tek tek öğeleri doğrudan arkadaşlarınıza göndermek için "E-posta" düğmesini de tıklayabilirsiniz.

Paylaşılan öğelerinizi bir arkadaş listesiyle veya Gmail sohbet kişilerinizle otomatik olarak paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız öğeleri kimlerin görebileceğini ve kimlerin paylaştığı öğeleri görmek istediğinizi belirtmek için Paylaşım ayarları bağlantısını tıklayın. Bu özellikle ilgili daha fazla bilgiyi şu adresten edinebilirsiniz.

Esra Öğücü, Google AdWords Ekibi

--
MLM Future Kazanç Ortaklığı Sistemi
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=210

MLM Future Facebook Grubuna Herkesi Paylaşımları İle Birlikte Bekliyoruz.

http://www.facebook.com/group.php?gid=470195430555
----------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi