Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

19 Aralık 2007 Çarşamba

Japonya: 'EVET, UFO VAR'

Teknoloji devi Japonya en yetkili ağızdan UFO'ların varlığını doğruladı...
Bilimsel olarak varlığı resmiyet kazanmamış tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) hakkında açıklama yapan Japonya hükümet sözcüsü "Evet, Ufo'lar var, Ama bu konuda daha fazla konuşamam" dedi.
Ülkede son aylarda artan Ufo haberleri üzerine Devlet Bakanı ve hükümet sözcüsü Nobutaka Machimura, rutin olarak düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu. Bakan Machimura, Ufo'larla alakalı sorularla hergün karşılaştığını belirterek, "Kişisel olarak, bu nesnelerin varlığına kesin olarak inanıyorum. Ancak daha fazla konuşamam" dedi.
Tokyo hükümeti, daha önce daha önce yayımladığı bir bildiride Ufo'ların keşfedildiğiyle ilgili olaylara karşı 'ilgisiz' olduklarını kaydetmişti. Açıklama, bir muhalefet partisi milletvekilinin sürekli gündemi meşgul eden Ufo vakalarıyla alakalı araştırma yapılması talebi üzerine yapılmıştı. Machibura, hükümetin daha önceki 'kalıplaşmış ve yüzeysel' açıklamalar'dan başka daha fazla bilgi veremeyeceğini de sözlerine ekledi.

1 yorum:

tayyare dedi ki...

''insanın evrimleşmiş son hali ''
japonlar bile az çok ,saf bir inançlada olsa inanıyorsa vardır bir şeyler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...