Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

26 Haziran 2009 Cuma

Kelliğin kesin çözümü bulundu

Erkeğin korkulu rüyası kelliğin çözümü bulundu. Bugüne kadar bu çözümü kadınlar yaşlanmamak için kullanıyordu. ABD'nin California eyaletinde yaşayan Dr. Simon Ourian, özellikle kadınların yaşlanmamak için verdiği mücadelede büyük rol oynayan botoksun erkeklerin korkulu rüyası 'kelliğe' çare olacağını belirtti.

Annesinin migren olduğunu ve ağrılarının geçmesi için botox uyguladığını belirten doktor, annesinin kemoterapi tedavisi yüzünden dökülen saçlarının botoksdan sonra daha canlı çıktığını söyledi.Botoksun içinde bulunan migren ağrılarına iyi gelen 'botilinum toksini'nin saçların gelişiminde etken olduğunu gören Simon, bu ilacın içine farklı bir vitamin ekledi.

Saçlarının dökülmesinden şikayetçi olan birkaç erkek ve kadın üzerinde 3 yıl boyunca araştırma yapan doktor, "Hastaların saç köklerinde gün geçtikçe güçlenme oldu ve saçların dökülme oranı azaldı. Bu benim için inanılmaz bir sonuç" şeklinde konuştu.Deneyin henüz bilimsel olarak kanıtlanmadığını sözlerine ekleyen Dr. Simon Ourian, "Eğer bu deney kanıtlanırsa yüzyıllardır erkeklerin en büyük sorunu da böylece çözülmüş olacak" dedi.(posta)

http://www.stargazete.com/yasam/kelligin-kesin-cozumu-bulundu-haber-196525.htm

1 yorum:

st dedi ki...

Kel kafaya şimşir tarak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Arşivi