BAŞ AĞRILARI
1- Miyen kökü. Udihindi. Mercanköşk eşit miktarda karıştırılıp toz haline getirilir. 1 lt susamyağına katılıp 1/4 kalana kadar kaynatılır. Bu yağla. şakaklar ve boyun kökü ovulur.
2- 2 gr anason 15 gr mesteki 100 gr saf bal 60 gr mercanköşk Toz haline getirilip macun yapılır. 2 leblebi büyüklüğünde yutulur.
1- Miyen kökü. Udihindi. Mercanköşk eşit miktarda karıştırılıp toz haline getirilir. 1 lt susamyağına katılıp 1/4 kalana kadar kaynatılır. Bu yağla. şakaklar ve boyun kökü ovulur.
2- 2 gr anason 15 gr mesteki 100 gr saf bal 60 gr mercanköşk Toz haline getirilip macun yapılır. 2 leblebi büyüklüğünde yutulur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder