Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

11 Ocak 2012 Çarşamba

Antalya'daki hortum felaketinde zarar 250.000 tl

Bakan Mehdi Eker, Türkiye’nin bu yıl gıda güvenliği ile ilgili yeni bir döneme girdini belirterek, ülkenin gıda güvenliği alanında gerçekten daha ileri bir noktaya geldiğini bildirdi. Bu yıl 90 tane ikincil mevzuat denilen yönetmelik, talimat ve tebliğde değişiklik olacağını söyledi.

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bedrullah Erçin, hafta sonu yaşanan hortumda 20 köyde 120 çiftçiye ait seraların zarar gördüğünü bildirdi. 27 dekar serada 250.000 tl’lik kayıp olduğunu söyledi.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, mazot ve gübre fiyatlarının düzenlenmesinden tarım sigorta primlerinin düşürülmesine, tohumluk fiyatlarının düşük tutulmasından ihracata dayalı bir hayvancılık politikasına kadar tarımsal kalkınma için bir dizi öneride bulundu.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2011 yılının ilk 11 ayında toplamithalat 220 milyar dolar olarak gerçekleşmiş iken yağlı toğumithalatı ise 1,4 milyar dolar oldu.

Gaziantep’te sahte evraklarla devletten 30 milyon tl’lik tarımdestekleme primi alan bir şebeke çökertildi.

Dünyanın en büyük fuar organizasyonu olan World Expo 2016’nın işlemlerinin takip ve koordinasyonunun sağlanmasına ilişkin Bakanlıklar arası (Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı) Expo Komitesi kurulacak. AK Parti Antalya Milletvekili Sadık BADAK, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 200 ülke nezdinde var olan tecrübelerinin ve bağlantılarının önem arz ettiğini, bunun Antalya World Expo 2016'da önemli rol oynayacağını belirtti.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...