Bu Site Sizin Sizde Yazınızı Gönderin

Evet bu siteye sizlerde yazılarınızı gönderebileceksiniz. Yapmanız gereken içerisinde link ve reklam olmayan yazılarınızı haberdaim@gmail.com adresine mail olarak göndermek.
Hepsi bu kadar. İyi Paylaşımlar
Dikkat edilmesi gerekenler;
Siteye cinsel içerikli, reklam içerikli paylaşımlarda bulunmak yasaktır.

1 Ocak 2008 Salı

İpekçi: Türban yasağı kalkmazsa defile yok

Türkiye'de moda deyince hemen akla gelen isimlerden biri olan Cemil İpekçi, farklı tasarımları, rengarenk koleksiyonları ile bir ekoldür.Yıllarını bu mesleğe vermiş olan başarılı modacı, Osmanlı esintileri taşıyan çzigileriyle Türk modasına, yıllardı yön vermeye devam ediyor.
Başörtüsü yasağı kalkana dek defile yapmayacağını açıklayan Cemil İpekçi, "kimse kimsenin ideolojisine karışamaz" dedi.
Ünlü modacı Cemil İpekçi üniversitelerde türban serbest bırakılana kadar defile yapmayacağını açıkladı. Türbanın tülbentten geldiğini ifade eden İpekçi, "Bu bağlanış şeklinin bir ideolojik bağlanış şekli olduğunu kabul ediyorum. Çünkü hepsinin birden aynı şekilde bağlamasını başka türlü açıklayamazsınız. Ne zaman serbest kalacak, ondan sonra. Tabii ki bin şekil başı bağlama, bin şekil tesettür veya kapalı insanların giyinme şekilleri... Şu anda bu ideolojidir ve kimse kimsenin ideolojisine karışamaz" dedi.
Kendisini AK Parti'ye yakın hissettiğini ifade eden İpekçi, "Kadın olsaydım türban takardım" dedi. Turgay Güler'in sorularını yanıtlayan ünlü Modacı Cemil İpekçi, türbanla kadınların TBMM'ye girişine ise bu şartlarda karşı olduğunu söyledi. İpekçi, 'ne zaman bir papaz vekil seçilebilirse, ne zaman azınlık vekilleri görebilirsek o zaman başörtülü vekil seçilmesini normal karşılarım.
Demokasi farklı görüşlerin birarada yaşaması demektir" dedi. Son olarak Fazıl Say eleştirisiyle gündeme gelen İpekçi, "Türkiye Malezya mı oluyor" sorusuna "Keşke olabilsek" şeklinde cevap verdi. İpekçi'ye göre, AK Parti hükümeti cumhuriyet tarihinin en iyisi. Kaynak

1 yorum:

Anonymous dedi ki...

cemıl ıpekcı ye bak turban takarmıs defılesının cogu acık kesıme hıtap edıyo kendı cınsınden bı es secen bırnın bunları solemesı bana komık gelıyoo daha normal bı eslıgı yapamazken kaldı kı bas ortusu takıcakmıs cemıl ıpekcının keyfı ıyı paraları goturuyo tabı bu kadar ınsan aclıga gıdıyo kımın umurun da hala ak partıyı tutuyolar bırde cok basarılı buluyomus nesını basarılı buluyo ınsanları aclıga ıtmesnımı turkıyeyı borc ıcınde bırakmasını yoksa dunya kadar malı ustune gecırmesını ulkede kaos olusturmsını mı anlayaadım dogrusu allah sız ve sızın gıbı dusunenlerı ıslah etsın ne dıyeyım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...